tisdag 13 juli 2010

Smooth stockings i värmebölja

Tillbaka från semestern och raka vägen till gruvan! Under min semestervistelse hade jag faktiskt inte någon anledning att bära strumpor på grund av dessa anledningar:
1) Det var så varmt
2) Det är kul att få brunare ben
3) Nylonstrumpor står inte emot mina ovänner myggen - bättre att säkra sig med en manlig arbetsbyxa.

Men inte ska bloggen gå alldeles strumplös bara för ovanstående faktorer! Idag provar jag "Smooth knit stockings" från märket Silky. Färgen jag bär är Chiffon, en lite mörkare hudfärgad ton.



Namnet gör skäl för produkten, de är verkligen mjuka och sköna. De är en one size och är rekommenderade för personer mellan 154 och 174 cm, men jag tror nog att de skulle passa någon som är ännu längre än så. De går nämligen att ta väldigt högt upp på mig (högre än vad jag har på bilden), vilket jag gillar. One size-storlekar brukar tyvärr ofta innebära rätt korta strumpor, och jag är inte överdrivet lång med mina 168 cm över havet.
Hållbarheten kan jag ännu inte uttala mig om, men om det skulle gå en maska kommer jag inte att gråta. De inhandlades nämligen för det låga priset 19 kr hos SFQ.



Såhär ter sig för övrigt färgen mot mina lår i naturligt ljus. Det är lite gråmulet ute men varmt ändå.

5 kommentarer:

  1. tänk att få smeka dinna nylonklädda fötter.

    SvaraRadera
  2. Anonym: Jag tar det som en komplimang!

    SvaraRadera
  3. Väldigt coola strumpor. :)

    SvaraRadera
  4. Gillar speciellt den andra bilden. Benens form synns bra när du lagt upp dem så och att strumporna är så tunna att man ser rätt igenom dem (t.ex. nagellacken) är grymt läckert! :)

    SvaraRadera